Malin Langörgen

A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort.

Kategori: Every February you'll be my valentine

tjingeling. jahapp, då har jag haft min sista riktiga skoldag i nian! för imorn är det ju vandring sen är det långhelg men jag åker ju på söndag och är borta till nästa söndag och då är det bara en måndag och tisdag kvar. måndag kommer vara en brytdag och det kommer inte vara några vanliga lektioner och tisdagen innan skolavslutningen kommer vi vara lediga sen är det bara skolavslutningen på onsdag kvar sen sommarlov! :D FY FABIAN VA SKÖNT!♥
kommer sakna min pojkvän som bubblans bara


svar på en kommentar :)

Kategori: kommentarer

kommentaren: det är ju fel att du ska få pengar för varje betyg du får, viljan att komma in på det du vill och få det jobb du vill bör ju finnas där ändå?

svar: jag var faktiskt lite tveksam om jag ens skulle skriva att jag får pengar för mina betyg för jag förstod att det kunde låta konstigt eller att någon skulle tycka något sånt här. men anledningen till att jag "belönas" för mina betyg är för att det bevisar att jag har kämpat samtidigt som jag har haft alla odds emot mig. i sjuan fick jag mitt hjärta krossat av min pojkvän. I slutet av sjuan, hela åttan och i början av nian blev jag mobbad. det gick från att bli utpekad, utskrattad i korridorer till hån på sms på min fritid. Om du då kan tänka dig detta i sjuan med vetskapen att du ska gå med dessa personer i tre år... mitt andra förhållande tog slut precis innan nian skulle börja och jag var inte alls motiverad till att gå tillbaka till all skit igen. En annan anledning är att min mamma slutade skolan efter nian och började jobba på en gång, så nu går hon på "vuxenskola" på högberget och hon får också pengar för sina betyg av min låtsas pappa.(hennes sambo sen 8 åt tillbaka) det är inte för att motivera, tro mig, jag är väldigt motiverad av att komma bort från dessa skitpersoner! utan det är mer för att belöna oss för att vi har kämpat. hoppas jag gjorde saken tydligare utan att låta arg eller elak på något sätt :)

Dreams are answers to questions we haven't yet figured out how to ask

Kategori: passion for fashion

av mina betyg sen så får jag pengar, här är lite saker som jag är sugen på att köpa sen!
För varje:
G - 50 kronor
VG - 200 kronor
MVG - 500 kronor