Malin Langörgen

En vecka kvar till födelsedagen

Kategori: Allmänt

Hejsan. Idag var jag på sh'bam visningen nere på stan och dansade för fullt! Dock hade jag inga bra kläder och det slutade med att jag var tvungen att gå och köpa en ny outfit. Haha köpte ett par shorts och ett linne inne på lindex rea. Sen åt jag kvällsmat hemma hos min pappa där två av småsyskonen var. Träffade dem nere vid karusellerna, då även jag och Anders åkte den värsta karusellen men den var väldigt rolig faktiskt. 

Förövrigt så verkar alla ha hemmafester på min gata. Och alla är precis lika orginella, top listan på spotify dunkar i högtalarna plus LMFAO: s låtar, i'm sexy and i l know it. så otippat. 

Bilder

Kategori: Allmänt

Systers tatuering


Jag, hejsan, mitt hår, har växt som bara den. 

Dagen och tatuering.

Kategori: Allmänt

Hade fått för mig att det var träning idag men inte är det väl det heller. Nytt träningsshcema började denna vecka så då är det ingen pump på fredagar. Idag kom morfar till Ludvika för att bo på ett korttidsboende. Mormor fick en ny medicin så att hon mår mycket bättre. Annars så ska jag ner till karusellerna idag. Nästa lördag fyller jag 17 år och en vecka efter det ska jag få jobba som servitris på ett bröllop i borlänge. Men nu hade jag tänkt göra lite mer armband och äta lunch. Sen hade jag tänkt sola idag, tror att jag gör det om någon timme :)

Förövrigt så bröt min storasyster sin stortå på p&l igår typ. haha hon var nog ganska så full då också. och medan hon väntade på att åka och gipsa den så tatuerade hon sig. Som tur var så fanns det fortfarande förstånd innanför pannbenet och det blev inte en drake över hela ryggen som jag var rädd för utan hon tatuerade in 19.26 på ett väldigt bra ställe. ett sådant ställe som jag också skulle kunna tänka mig att tatuera in det på. Jag har tänkt att jag vill tatuera mig någongång men att det då ska vara någon meningsfullt. Och mimmi kommer jag alltid vilja minnas och därför hade jag velat tatuera in 19.26 någonstans eller en prinsseskrona bakom örat för lilla sessan mimmi. Tänkte jag skulle lägga in bilder på systers tatuering och jörgens. Någon gång snart :)