Malin Langörgen

Och nu till bloppisen!

Kategori: passion for fashion

Japp här kommer då plaggen. Frakten är väll på 40 kronor. Och hur mycket kläderna blir att kosta får ni buda om. Skicka budet då till malinbloppis@hotmail.comHängselkjol // H&M // Aldrig använd, prislappen kvar // storlek 40 men passar nog bättre som 38 men även 36 // Köptes för 299 kr
Klänning // Märket Rare // Aldrig använd av mig men jag har ärvt den av min syster // storlek 10 (alltså 40) men som ni ser så passar den absolut 38/36. Resår i midjan // Köptes för 349 krTunnika // Rut m.fl // Använd en gång av mig // Storlek S // Köptes för 299 kr

Skor // Vagabond // Använd 2 gånger, köpte dem år 2008 // Storlek 37 // köptes för 499 kr (och som ni ser så är till och med plast lappen under i bra skick, fortfarande!)Så där ja! Om någon är intresserad så hör gärna av er till mailen men det är okej att lämna en kommentar här också. Bor du i ludvika så kan vi mötas eller att du lägger pengar i min postlåda och jag varan i din. På så sätt slipper du frakten. Annars så får vi fixa det på ett annat sätt då. Och om du beställer så skriver jag inte ut det på bloggen, ni får alltså vara anonyma om man inte vill något annat.  . Och om du är intresserad men vill ha mer bilder på plaget eller inte riktigt vet vad du kan tänkas ge för varan så hör av dig! Och som sagt detta gör jag bara för att ge någon chansen att få något fint billigt. Annars så får ju min lillasyster det helt gratis! Maila till: malinbloppis@hotmail.com vid intresse eller frågor!

Vi ses, Vi hörs, I dina drömmar

Kategori: personligt

Mamma och jörgen kom tillslut hem från besöket men då hade de ätit kioskmat. så jag hade ingen ide vad jag skulle äta. Och ner till hemmakväll ville dem också och att jag skulle följa med för att äta mat någonstans. Så först skulle man in på hemmakväll och plågas och sedan försöka hitta något bra att äta på en kiosk. Men jag stod emot frästelserna och köpte inget på hemmakväll och gick sedan in på Hemköp och köpte en sallad bland annat. 


och så klart så är jag realistisk. Jag fröstår att "naturgodis" inte är så värst mycket bättre än vanligt godis. Men ändå. Det känns bättre för mig, då det inte känns som en synd. Jag förstår att torkad banan med vit choklad/yougurt inte är fritt från socker, MEN, det är hundra gånger bättre än geischa, nougat och marabou som jag vanligtvis hade köpt! 

Men ändå för mig. Som nu är inne på vecka tre med denna diet, som ändå gått ner 3,5 kilo så är det otroligt svårt att finna motivitation ibland. Att förstå varför det är så viktigt att byta ut pastan med sallad. Och varför det är så viktigt att dricka bonaqua istället för cola. Och varför man inte ska välja glassen med mest choklad utan leta efter en isglass istället. För det är just det. Man måste komma bort från sina vanor men det är svårt, periodsvis. Vanligtvis hade jag inte tvekat på att ta en kycklingmacka från solemios pizzeria. Men idag tänkte jag verkligen till: Kan sibylla eller solemio erbjuda mig något bra? Nej kom jag fram till och gick in på Hemköp. Och det är just det. Även om allt inte är så bra som det kan vara, till exempel att man kan strunta i att köpa något alls så köpte jag naturgodis. Men jag har ju bytt ut min ohälsosamma vana till en mycket bättre. Då jag i normala fall så här nära en helg skulle packat på mig med pringels, ostbågar, choklad och en 2liter cola. Och nog har jag förändrats - hela 3,5 kilo.

some die young

Kategori: Allmänt

stannade hemma från skolan idag. vilket gjorde att jag hade mycket tid till att göra saker samtidigt som jag bara legat i sängen flera timmar då jag mått dåligt. men annars då? Jag har tamefan äntligen städat mitt rum! diskat tvingade mamma mig att göra för dem åkte till säter och hälsade på mormor. Men det har jag faktiskt gjort. Och spotify har jag haft på hela tiden utan att sätta mig vid datorn! Det var väl helt otroligt. 

Jo juste, det höll jag på att glömma, jag färgade även mitt hår idag och medan färgen satt i så vaxade jag mina ögonbryn så nu är de där två larverna borta, som nästan höll på att para sig (uni-brown) och just nu är dem lite röda och fina, samt att det ligger kvar lite vax, eller något. Men. jag tänker inte vara där och pilla nu för det är inte så speciellt skönt. 

förövrigt så har jag proppat en stor och liten påse fullt med kläder till min lillasyster. Men jag har tre plagg som jag kan tänka mig att någon kanske skulle vilja ha. Så jag lägger nog upp den senare plus ett par skor (stl37). Då får man buda. Jag vill jussom bli av med dessa på ett eller annat sätt så faller dem ingen i smaken får lillasyster gotta sig med allt själv!