Malin Langörgen

torsdag x2

Kategori: Allmänt

en sida om anabola androgena steroider, en pepparkaksplåt, en bränd pepparkaksplåt, en timmes shbam övning,en behavioristisk powerpoint senare så hamnar jag här igen. woho. Fredag imorgon, jobbar imorgon, shitmajgad, tror jag lär lägga i en tvätt nu, som förmodligen hinner torka till imorgon, tror ärligt halva min garderob ligger där, hehö. ska faktiskt bli kul att jobba, haha, tror ni jag säger samma sak nästa torsdag? Nej men att tjäna egna pengar, uppskattar det så himla mycket, lite frihet, klart man lär kämpa för det! men nu ska jag lägga mig och tycka synd om min svanskota som ej uppskattar att jag rör på mig. förövrigt önskar jag er en trevlig kväll, helg, och så vidare 

senaste på insta:torsdag

Kategori: Allmänt

hej huvudvärk. har en stressig torsdag och övade på shbam med clyret i nästan en och en halv timme igår vilket rygen och jag inte är riktigt överens om idag. kom hem från skolan runt fem och lär nu varva mellan pepparkaksbak till julmarknaden i helgen, psykologin och idrottsinlämningen. men imorgon efter skolan får jag släppa allt som har med skolan att göra och bara försivnna i borlänge, typ. skulle få en nyckel till systers lägenhet också. Men nu är det väl lika bra att man börjar, hejdå, yolo (yodo)

.

Kategori: Allmänt
Ja inte trodde ni väll att jag skulle lämna er med en bild på hur jag ser ut, no. Här skrubbas det för att inte se ut som en transa, eller fjortis som nyss upptäckt kajalpennor. haha, det är färgen på huden som gör det så mörkt. skickade bild till kari för att visa, ingen tröst där inte, mest skratt. Nu ska jag försöka dra upp mig ur denna hög med läxor. så klart får man skylla sig själv när allt hamnar i en hög. men är i en svacka. skulle helst vilja påstå att jag är på väg ur den. någon som kommer och drar upp mig den sista metern? gör min psykologiläxa? ingen?..