Malin Langörgen

.

Kategori: personligt

 

Imorgon kommer denna b-ruden hem till mig för att stanna, hehe. Och vi ska leta grenar på Högberget (jag vet, det blir bara att låta värre och värre, samt att det är hon som fått mig att säga yolo) haha, ska ha den som inredning i mitt rum. Jag har visat er tidigare och fattar ni nada så får ni se när rummet är klart! Sen kommer ju mina möbler och eftersom att dem är från IKEA så ska väl dem skruvas ihop fel ex antal hundra gånger! Sen är det hockey på kvällen! Sen är helgen fullproppad med annat! Men det får ni veta mer om senare :)

Onsdag

Kategori: Allmänt

 
Ännu en dag på lovet. Har målat, skurat fläckar på golvet osv. Idag ska jag fortsätta läsa min bok, det blev: men jag glömmer dig inte, då den andra boken inte fanns i lilla ludvika så nu har jag beställt den. Ska om någon timme gå ner på stan och fika med May. Och imorgon kommer Kari hit och sover över! :)

.

Kategori: Allmänthejsanhoppsan. tisdag va? man blir ju så himla dag och tidsblind under lov! Idag har jag och mamma fortsatt med med mitt rum! tror vi är på lager två, runt lister, fönster, dörrar är det lager tre eller så. Och där är det en fin vit färg men på väggarna är det fortfarande lite 'see through' så något lager till kommer det att krävas. Efter att vi gjort dagens lager har jag setat i soffan hela dagen. Men lär dra mig härifrån snart och skrubba bort all färg jag har på mig så att jag kan visa mig bland folk! Tänkte jag skulle gå ner och sola (då den första kommentaren morfar hade när han såg mig igår var: Gu vad blek du är, gå och ta dig ett bad (?)) för att sedan gå till biblioteket (jag vet, trodde aldrig jag skulle skriva det någonsin) men jag lär få kontroll på demonerna i skallen som man har om kvällarna. Tänkte att en bok kan få en att försvinna bort i tankarna, fast på ett kontrollerat sätt. Ja, ni fattar nog..inte. Ska kolla om dem har boken skamfilad. Sen ska jag möta upp Julia och Kari för lite fika och för att sedan gå på bio med familj. Skräckskitfilm som jag kommer dö av, men den kommer förmodligen distrahera mina demoner ikväll och jag kommer förmodligen drömma mardrömmar. Vilket vore vara en lättnad för tillfället.