Malin Langörgen

det är få som ser världen ur mitt perspektiv

Kategori: mina minnen slår kullerbytor i snön

tjena mors. igår (onsdag) var anders hemma och var barnvakt och jag hann kliva innanför dörren hemma sen ville mamma dra iväg på en spontan resa till kupolen så vi åkte på en gång. köpte lite grejer.
idag så var jag med anders och han klippte sig vilket jag inte tänker såga något mer om xD haha nej men i mina ögon så är det helt omöjligt för killar att fortfarande vara fina efter dom har klippt sig.. aja efter det åkte vi ner på stan och handlade lite. imorgon är det nationelltprov i franska -.- och mamma fyller år. på lördag kanske jag blir att hänga hemma hos fia. (blir också att åka till min lillasysters grav eftersom att hon dog den andra april 2008) på söndag är jag trippelbokad. träning+åka och hälsa på pappa+anders=?.

förövrigt så hatar jag människor. tål dom ej. antar att det är en mysig tonårsfas men hur som helst så är jag allergiskt mot människor och det enda som botar är...ja..tyvärr så finns det ju inget botemedel än. (förutom sommarlov kanske) nej jag tål inte människor som ser allt i tunnelvision. ser det dom vill och inget annat.
Är jag den enda som är född med sympati och empati eller? kom igen..
Kommentera inlägget här: