Malin Langörgen

.

Kategori: personligt, † foton †


Summering av 2012
Kan börja denna summering med att säga att jag inte kommer nämna allt, eller vissa personer. Denna summering handlar och mig, mig och bara mig. Det har hänt ganska mycket det här året. Har gått igenom lite förändringar, psykiskt och fysiskt. Ja, genom bilderna kan man väl se det fysiska. Förra året vid den här tiden klippte jag av mig håret, eller halva i alla fall. För två månader sen färgade jag ombre och är superdupernöjd samt att mitt år växt ut igen. 

Jag började året med att säga att jag ville träna. Mitt nyårslöfte var att spela badminton samt att träna på gymmix. Jag var så trött på att gå upp i vikt. Min kropp var på väg i en riktning som jag inte var villig att gå. Mina matvanor var åt skogen också. Men i februari fick jag med en vän på zumba och shbam och där har vi fasnat. Föruom jag den senaste månaden då jag haft träningsförbud. Men att träna har jag gjort hela året. Började även på fotbollen igen och han vara med några matcher! Under våren testade jag på LCHF med mamma och GI-metoden.  Idag har jag dem lite i baktanken. Det är klart man ska vara kritisk och realistisk till alla sorters 'bantningsmetoder' men för mig har dem inneburit en ny livstill, en hälsosam sådan. Jag började i maj på 66 kilo och står här idag cirka åtta kilo lättare.

Det var även i februari som trenden med drömfångare svepte över jordgloben och jag hängde med. Här har ni några utav dem som jag skapat själv och jag håller på med detta fortfarande och har på ett år lyckats skapa några underbart fina fångare.

Lite favorit citat under året. Nästan så att man vill tatuera in dem men jag får nog nöja mig med att ha dem som bakrund på mobilen!

Och förövrigt. Spenderat mycket tid med syskonen i sommras. Ska även få ett till syskon av pappa nästa år. Var på ullared för första gången och hälsade på i göteborg samt gick på liseberg. Jag fyllde sjutton. Blev besat av desperate housewives. Jag har spenderat stor del av året i mina vinröda och svara docs. Underbara. Har handlat mer och mer på 2hand. Jag åkte med kvinnojouren till Finland på konferens med nordiska kvinnor mot våld. och har nu fortsatt min utbildning inom tjejjouren som jag och några få till ska starta upp i ludvika. Jag har varit med i ungdomsrådet, elevrådet, elevrådetsstyrelse, matrådet, kvinnojourens styrelse osv. Några är jag kvar i men det mesta valde jag att gå ur när hela mig värld rasade i september. Mimmi skulle ha fyllt sju i oktober. Min mormor fick diagnosen parkinson och morfar demens under sommarlovet. Jag total omgjorde mitt rum och spenderade ett helt lov till att måla om det samt skrika sångtexter. Därifrån kommer även skadan i  ryggen. Lite smått överanstängd och så vidare. Jag har gått klart halva gymnisetiden, ganska skönt med tanke på att jag funderade över om jag ens skulle dra mig till skolan i början av tvåan. 
 
Egentligen skulle jag vilja sammanfatta 2012 som ett pisskitår. eller en bättre benämning kanske är ett pisskitår med ljusglimtar. För början av året var bra. Det var vid sommaren den nedåtgående spiralen startade. Jag har gått sönder många gånger under mitt liv, samt detta år. Men tidigare har jag inte haft så här många bredvid mig som har klistrat ihop mig. Och det är helt otroligt hur detta år slutade. Alla horoskop som skrämt skiten ur mig.  Jag har gått av på mitten, fått mitt hjärta krossat men överlevt. Jag tror ärligt att allt sker av en anledning. För annars förstår jag inte varför man ska fortsätta existera. Men nu, 2013, så tror jag att jag vill hitta tillbaka till lilla Malin igen. Ni vet hon som satt på första raden med ett leende från öra till öra. Jag tror att 2013 kommer att gå ut på just det. Att vara Malin, ensam som med sällskap. Bara hon på första raden är med mig klarar jag allt!